„Дана Пропърти” ЕООД

Агенция за недвижими имоти „Дана Пропърти” ЕООД  е на пазара за недвижими имоти от няколко години. Основната дейност на агенцията е покупко – продажба на недвижими имоти – парцели, къщи, апартаменти, земеделски земи, търговски и промишлени обекти; наемане и отдаване под наем на недвижими имоти; управление на недвижими имоти; оценяване на недвижими имоти в т.ч. и земеделски земи; консултации във връзка с недвижими имоти; съдействие при кредитиране от банки; маркетингови проучвания и реклама.

Защо да ни се доверите?

От нашето създаване до днес ние работим усилено в две главни насоки – предлагане на голям избор от качествени оферти и осигуряване на всички съпътстващи покупко-продажбата услуги. Това, което ни отличава, е комбинацията от дългогодишен опит и познаване в детайли на пазара на недвижими имоти в България, съчетани с отлично обслужване на клиентите ни.

Нашият опит, задълбоченото познаване на пазара, огромният избор от оферти и иновативният подход са причините за професионалния успех на нашата компания.

Ние сме млада, но динамично развиваща се фирма с амбицията да навлезем трайно на българския имотен пазар. Предлагаме професионално и модерно обслужване, ориентирано към непрекъснато нарастващите и разнообразни изисквания на клиентите.

Агенцията разполага с богата база данни и предоставя ежедневно актуализирана информация за пазара на имоти във Варненския регион, както и страната.
Само за няколко години на пазара на недвижими имоти Дана Пропърти ЕООД вече си е спечелила доверието и признанието на своите клиенти, като коректен, отговорен и дискретен посредник, който винаги финализира поетите задължения.

Кои сме ние?

Малък, но сплотен екип от образовани хора, тясно специализирани в обслужването на териториално отделени райони, благодарение на своята амбиция, квалификация и опит предлагат качествени услуги при осъществяване на сделките с недвижими имоти, инвестиционно и проектно консултиране, управление на имоти и ипотечно кредитиране.
Ние винаги работим коректно и открито, както с клиентите си, така и с колегите от този бизнес.

Пълен пакет от услуги :

 • Компетентно юридическо обслужване;
 • Маркетингов анализ на пазара;
 • Пълно брокерско обслужване при:

-продажба на недвижим имот;
-покупка на недвижим имот;
-oтдаване на имот под наем 
-наемане на жилище, офис, склад или търг. площ 
-управление на имот;

 • Посрещане, настаняване и организиране престоя в страната за чужденци при осъществяване на сделки с недвижими имоти;
 • Съдействие при кредитиране;
 • Оценяване на недвижими имоти;
 • Финансови консултации във връзка със сделки с недвижими имоти;
 • Инвестиционно консултиране;
 • Консултиране и представителство на чуждестранни лица пред Общинските и Държавни институции във връзка с придобиването и управлението на недвижимости в Р.България;
 • Организиране на транспорт при преместване;
 • Консултиране и съдействие за вътрешния дизайн на закупен от Вас имот;