Ипотечни кредити

В днешно време малко хора могат да си позволят закупуването на жилище без помощта на банките. Ние, в “Дана Пропърти” разбираме това, затова обособихме отдел от специалисти, които отделят специално внимание на клиентите, които имат нужда от ипотечен кредит.
Ние работим с всички големи български банки и познаваме в детайли техните условия за жилищно кредитиране. Така, нашите безценни консултации ви помагат да намерите най-изгодния жилищен кредит, който отговаря на вашите индивидуални изисквания и бюджет.

Жилищни кредити – бързо и лесно

Ако се лутате в огромното разнообразие от кредитни продукти, обадете ни се още днес. Нашите кредитни специалисти ще направят всичко възможно, за да намерят точния ипотечен кредит за вас.
Можете да разчитате на пълно съдействие от наша страна както за консултация, така и за организиране на всички документи по кандидатсване за жилищен кредит. Всичко, което трябва да направите, е да изберете вашия мечтан имот.

Необходими документи за ипотечно кредитиране

Нужни са няколко вида документа за кандидатстване за кредитен продукт към коя да е банка. За улеснение на процеса ви преповъчваме да вземете предварително одобрение, след което можете да започнете търсенето на вашия мечтан дом или имот.

Разбира се, предварителното одобрение не ви обвързва с нищо. С него получавате няколко възможности като:

  • Да определите възможен бюджет за вашия бъдещ имот
  • Да спестите време при сключването на предварителен договор за имот

След избора на имот, следва да вземете окончателно одобрение от банката, което става бързо при наличие на предварително одобрение и накрая да сключите предварителен договор за покупка.

На финала, необходимите документи за сключване на договор за ипотечен кредит са:

  1. Нотариален акт
  2. Предварителен договор за покупка
  3. Данъчна оценка на имота
  4. Удостоверение за тежести
  5. Документи за доказване на дохода

Ние от наша страна ще се погрижим всичко това да протече гладко като ви намерим най-подходящите кредитни продукти и имот.

Готови ли сте да се сдобиете с мечтания дом? Свържете се с нас сега.

Адрес:

офис - гр. Варна ул. "Никола Михайловски" №4

Тел. номер:

+359 878 562 440
+359 878 659 077

Последвайте ни:

Facebook
Затвори
crossmenu