Проучвания и анализи на имотния пазар

Годините опит, които специалистите ни имат, ни позволява да проучваме и анализираме пазара на имоти в България. Ние сме едни от водещите агенци, които предоставят проучвания и детайлни анализи на движението на пазара на имотите.
Богатата ни база от данни, иновативния подход и познаване на пазара в детайли, ни осигурява пълната картина на имотния пазар както и детайли за всички фактори, които влияят върху него.
Нашата цел е да ви предоставим най-пълна и детайлна информация относно тенденциите на българския имотен пазар както и полезни съвети и консултации относно инвестициите в недвижиим имоти. В същото време, вашето удовлетворение е нашата основна мисия, затова можем да ви предоставим прочувания и анализи спрямо ваши определени критерии използвайки както нашата база от данни, така и доверени външни източници с експертни познания в областа на недвижимата собственост.
Мислите да инвестирате в недвижим имот? Имате нужда от детайлно проучване на тенденциите на пазара. Ние можем да ви помогнем както с анализа така и с огледите и избора на вашата бъдеща инвестиция. Свържете се с нас още днес.

Адрес:

офис - гр. Варна ул. "Никола Михайловски" №4

Тел. номер:

+359 878 562 440
+359 878 659 077

Последвайте ни:

Facebook
Затвори
crossmenu