Продажба, придобиване и сливане на бизнеси

“Дана Пропърти” развива дейности свързани с продажбата, придобиването и сливането на бизнеси и консултантски услуги в сферата. Нашият значителен опит на пазара на имущество в България, както и в маркетинга, продажбите и приключването на големи сделки, ни позволява да извършваме експертни посреднически услуги в сферата на покупко-продажба, придобивания и сливания на бизнеси.

Нашите клиенти могат да разчитат на професионализма и опита ни за всички въпроси от намирането на бизнес партньори до продажбата или придобиването на бизнеси. Стотиците ни приключени сделки и доволни клиенти са доказателство за нашия експертен усет и желанието да помогнем на всички наши клиенти.

Бизнес брокеридж отделът ни се състои от опитни професионалисти в сферата на финансите, правото и бизнес мениджмънта. С годините, ние придобихме ценен опит в изготвянето на безпристрастни анализи за всяка компания, както и да работим за вашия успех в бизнеса.

Дори и в моменти на световна криза, можете да се възползвате от многобройните възможности за инвестиция в бизнеси или закупуването на компании с наложени марки на ниски цени.

Ако сте готови да инвестирате в печеливш бизнес, свържете се с нас, за да ви помогнем с избора на най-доброто за вашите пари.

Адрес:

офис - гр. Варна ул. "Никола Михайловски" №4

Тел. номер:

+359 878 562 440
+359 878 659 077

Последвайте ни:

Facebook
Затвори
crossmenu